دوشنبه, 08 خرداد 1396

يكشنبه 12 ارديبهشت 1395

معاون  برنامه ريزي و اقتصاد دانش بنيان واحد مشهد خبر داد
ايجاد شناسنامه سلامت براي اساتيد و كاركنان / راه اندازي  منطقه گردشگري در گلبهار
 معاون  برنامه ريزي و اقتصاد دانش بنيان واحد مشهد از ايجاد شناسنامه سلامت براي اساتيد و كاركنان  و راه اندازي  منطقه گردشگري در اراضي مجتمع بين الملل گلبهار واحد مشهد خبر داد .

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد :

-

دكتر عباس شكاري در آيين تجليل از اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي مشهد به  دو سياست اصلي  معاونت برنامه ريزي و اقتصاد دانش بنيان در سال 95 اشاره كردو گفت :

توجه و تمركز بر مديريت در امدهاي دانشگاه اولين اصل است كه اين معاونت در راستاي كسب درامد هايي كه  تاكنون دانشگاه به آنها توجه نداشته است ،تلاش مي كند .

-

وي با بيان اينكه بايستي 20 درصد درآمد دانشگاه از محل غير شهريه در سال 95 تامين شود ، گفت : البته به مدد همكاري و مساعدت و كارآفريني اساتيد دانشگاه اين امر دور از دسترس نيست .
دكتر شكاري تغيير رويكرد دانشگاه و حركت به سمت سازمان انساني را دومين سياست اين معاونت دانست و گفت : در حيطه چابك سازي دانشگاه ارائه خدمات به دانشجويان ، اساتيد و كاركنان سرعت مي يابد و سعي مي شود خدمات نيز با كمترين هزينه  ارائه شود .
معاون  برنامه ريزي و اقتصاد دانش بنيان واحد افزود : ايجاد شناسنامه سلامت براي اساتيد و كاركنان در زمينه هاي بينايي سنجي ، آزمايش هاي علوم پزشكي و غربالگري سرطان با حداقل هزينه و ايجاد منطقه گردشگري در اراضي مجتمع بين الملل گلبهار واحد مشهد با در اختيار قرار دادن اين اراضي به همكاران دانشگاهي  از جمله برنامه هاي اين معاونت در ارائه خدمات به  اساتيد و كاركنان دانشگاه است .
دكتر ملايي رئيس انجمن صنفي اساتيد واحد مشهد نيز در اين مراسم به بيان گزارشي از عملكرد اين انجمن پرداخت و از مسئولين دانشگاه در رابطه با مسائل مورد پيگيري اين انجمن از جمله ارتقاء رتبه اعضاي هيات علمي ، بيمه تكميلي اساتيد و ...  همكاري و مساعدت خواست .
در اين مراسم حجت الاسلام سلطاني معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي آزاد اسلامي خراسان رضوي ، معاونين واحد مشهد و 700 تن از اساتيد عضو هيات علمي و اساتيد نيمه وقت و سما واحد مشهد حضور داشتند كه در پايان از اساتيد منتخب علمي پژوهشي و علمي فرهنگي و بازنشسته واحد مشهد تقدير بعمل آمد